Montale parfum

Montale Parfum is parfum met uitzonderlijke houdbaarheid. Hoogwaardige en natuurlijke materialen zorgen voor de hoogst mogelijke concentratie voor Montale Parfums. 

Lees meer

Ontdek parfum van Pierre Montale, geïnspireerd door de verborgen geheimen van het Oosten en de ongekende, pure ingrediënten als roos, wierook en kostbare houtsoorten.



Parfum van Montale vind je bij Robert Mode voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien beschikt Robert Mode over een uitzonderlijk ruim assortiment in Montale Parfums.

A fragrance is a natural and living raw material, which continues its maceration. The fragrance you buy today will gain strength and roundness along its conservation. Time and maceration: The secret of an elixir.

- Pierre Montal

Bij Robert Mode

De 3 best verkochte Montale Parfums voor mannen

montale-parfum-mannen

Montale Intense Café

Montale Intense Cafe beschikt over een adembenemende geur. Een combinatie van koffie en rozen dat ten goede komt voor een verfrissende noot. Deze verpakking biedt 100 ml parfum en is verkrijgbaar als mannen parfum in onze webwinkel of fysieke winkel. Wie doe jij hem cadeau?

 • 100ml
 • Koffie & Rozen
montale-parfum-intense-cafe
montale-parfum-arabians-toknka

Montale Arabians Tonka

Een bijzonder cadeau geven aan je vriend of geliefde? Dit parfum van Montale Paris is gemaakt als eerbetoon voor het Arabische paard. Zo herken je deze al snel op de verpakking van dit mannen parfum. Een betoverende mix van ingredients als; rozen, tonkaboon en bergamot verzorgen een gedurfde en vurige geur.

 • 100ml
 • Vurig
montale-parfum-black-aoud
UNISEX

Montale Black Aoud

Je herkent hem aan zijn bloemige en houtachtige geur. Dit parfum is voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken. 100ml parfum is bij de Black Aoud rijk aan noten, roos, muskus, patchouli, mandarijn en agerhout van de tropische Oud boom.

 • 100ml
 • Bloemig & Houtachtig

Bij Robert Mode

De 3 best verkochte Montale Parfums voor vrouwen

montale-parfum-vrouwen

Montale Sweet Flowers

Helder en sprankelend als hij is, bestaat dit parfum van Montale voor vrouwen, uit suikerspin, bergamot, witte perzik, jasmijn, vanille en nog meer ingrediënten. Meer dan genoeg om een bijzondere geur te dragen als Sweet Flowers!

 • 100ml
 • Sprankelend
montale-parfum-pure-gold

Montale Pure Gold

Witte bloemen, witte bloemen en nog meer witte bloemen. Deze variant van Montale parfums voor vrouwen beschikt over een stralende geur. Met dank aan oranjebloesem, neroli, jasmijn uit Egypte en mandarijn uit Italië heb je 100ml aan rijkelijk gevuld parfum.

 • 100ml
 • Witte bloemengeur
montale-parfum-intense-roses

Montale Intense Roses Musk

Gebaseerd op de geur van Roses Musk, is deze variant intenser dan haar zusje. Een krachtige rozengeur gaat hier gepaard met intense jasmijn en een krachtig aroma van warme amber. Bestel deze variant en krijg je parfum gratis thuisbezorgd met een gratis travel Montale Parfum!

 • 100ml
 • Krachtige rozengeur

Pierre Montale kiest voor duurzame parfum

Parfum in een hoogwaardige aluminiumfles. Grotere hoeveelheden parfum, van bijvoorbeeld 100ml, vind je terug in de flessen van Montale. Deze fles van Montale Parfums ademen het luxe en moderne karakter waar Montale naar streeft.

Lees meer

De kracht van deze luxe en moderne verpakking zit in de bescherming van het parfum. Want de speciaal geproduceerde aluminiumfles van Montale behoudt en beschermt de waardevolle geuren van het parfum voor optimale intensiteit.

 A fragrance is a natural and living raw material, which continues its maceration. The fragrance you buy today will gain strength and roundness along its conservation. Time and maceration: The secret of an elixir.  

montale-parfum-groningen

Keuze uit 40+ varianten van Montale Parfum

Gratis verzending & gratis travel Montale Parfum bij je bestelling

Een verhaal

Montale parfum uit het hart van Frankrijk

Montale Paris Parfum zegt het al; Parijs. Het hart van Frankrijk. Het assortiment van verschillende parfums komen allen voort uit de geest van de “oud”. De zogenaamde bewaarder van tradities aan de poorten naar het oosten. Afkomstig uit de “oudh-boom” is de vrijkomende hars als reactie op een schimmel parasiet in deze tropische boomsoort.

Lees meer

Pierre Montale werd de eerste exporteur van deze geurende substantie in de westerse markt. Meer dan honderden geuren komen voort uit de geurige zalf en zijn rijk aan tientallen ingrediënten die de parfum van Montale Paris zo krachtig, luxe, duurzaam en uniek maken.

Tot slot gaat Montale Parfum verder. Een unieke verpakking van aluminium geeft de onzichtbare geur een luxe en modern lichaam. Ook zorgt deze fles ervoor dat de waardevolle geuren van Montale Parfum worden beschermd en behouden voor lange duur. Hierdoor kan een grote hoeveelheid parfum zoals de 100ml verpakking zorgeloos worden gebruikt met behoudt van de rijkelijke geuren.

Ontdek de ingrediënten en vind deze terug in het ruime assortiment op Robertmode.com.

montale-paris-parfum

Unieke ingrediënten

Ingrediënten uit verschillende werelddelen maken Montale Parfum uniek.

montale-parfum-ingredient

Rose

Afkomstig van de roos zoals jij hem kent; een delicate geur met een sensueel karakter van de bloem. Herkenbaar in oosterse tuinen en nu verwerkt in een hoogwaardig parfum. Rozen uit Frankrijk, India, Turkije, Saoedi-Arabië en Bulgarije realiseren een originele geur voor de Montale Parfum voor vrouwen zoals “Rose Elixir”.

Oud

Je vindt deze geur overal in het assortiment van zowel Montale Parfum voor vrouwen als mannen. De geurige Aziatische zalf is de basis van het parfum van Pierre Montale. Tijdloze geuren op basis van het hout afkomstig van de “oudh-boom”. Deze tropische boom noemt men ook wel de “Agar Aquilaria”. De zalf die vrijkomt uit de boom is een reactie op een schimmel parasiet. Het hars dat daardoor vrijkomt als bescherming voor de oudh-boom is zeldzaam en sterk geurend. In Haren, Groningen noemen we het ook wel adelaarshout

Vanille

Een van de eerste geuren van Montale Parfum; vanille. Pierre Montale beschrijft dit ingrediënt als een intieme en sensuele geur. Ook essentieel voor het parfum. Zo heeft Montale Paris Parfum wel meer dan dertig geuren op basis van Madagaskar vanille; de schoonheid onder vanille. 

Patchouli

Je vindt dit ingrediënt in Indonesië en Maleisië. Onder de parfumeurs en in de taal van Montale is dit een essentiële plant voor een parfum. Patchouli laat en houtachtige geur achter en vind je ook deze unieke plant uit het Oosten terug in velen parfums. Want om en nabij 95% van alle Montale Parfums beschikken over Patchouli.

Floral

Bloemige geuren, gebaseerd op bloemen zoals jasmijn, rozen, oranjebloesem en velen anderen. Deze verschillende bloemen typeren het rijkelijke Floral. Samenvattend is dit ingrediënt een bloemenboeket aan verschillende geuren en eigenschappen. Bovendien worden de bloemen in Floral gewonnen in het Franse Grasse; de parfumstad.

Citrus

Een ingrediënt voor parfum, maar ook bekend als vrucht; citrus. De sprankelende en vrolijke eigenschappen van citrusvruchten dragen bij aan de frisheid en energie die Montale Parfum nastreeft in haar unieke geurencombinaties.

Een van de grootste in Montale Parfum

montale-parfum-groningen-robert-mode

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in toonaangevende modezaken in Amsterdam, waarbij hij menig BN’er kleedde, begon hij in 2000 voor zichzelf. Marcel Juk, eigenaar van Robert Mode, bediend met zijn uitgebreide collectie en persoonlijk advies een grote vaste klantenkring. Voor onder andere Stone Island, Jacob Cohen, Dsquared2, Canada Goose, Woolrich en schoenen van Santoni, ben je bij Robert Mode aan het goede adres.

Winkelwagen